Boende

Det finns flera fina boenden i varierande standard och prisklass att välja på i Örnsköldsvik. Scandic Hotels erbjuder rabbater i sambane med Höga Kusten Ski Tour.

För anhöriga och publik går det bra att använda följande bokningskod som ger 10% rabatt på det dagsaktuella priset.

Bokningskoden är giltig och aktiv i mån av plats och tillgänglighet och är bokningsbar fram till 7 dagar innan ankomstdatum.

Följande kod gäller för båda datumen – Bokningskod: PRO10SE

Bokningskoden använda i samband av bokning via vår hemsida – Klicka här för bokning!

För tävlande och deltagare som ska delta i Höga Kusten Ski Tour har vi bokat in ett antal rum till rabatterade priser (enkelrum 1150:-/natt, dubbelrum 1250:-/natt, trebädssrum 1450:-/natt och fyrbäddsrum 1650:-/natt).

Vid bokning av rum ska följande information uppges för att ta del av det fördelaktiga priset:

Deltagare/tävlande mailar till sport.sweden@scandichotels.com eller alternativt ringer 08-407 27 95 och refererar till  bokningskod: Höga Kusten Ski Tour

  •   Datum för boende
  •   Vilket hotell
  •   Lagnamn/Förening
  •   Antal rum och uppskattad rumsfördelning, tex 2 enkel,4 dubbel, 2 trippel
  •   Ålder på ungdomar, tex 2 vuxna och xx 14-åringar
  •   Kontakt för bokning
  •   Betalsätt (kort i samband med vistelse eller förskottsbetalning)

För klubbar eller större sällskap som önskar boende på hårt golv, kontakta Anna Mannelqvist på anna.mannelqvist@varby.nu eller 070-661 51 92.

I många år har vi servat spelare, tränare och supportrar inom svensk idrott. Vi är stolta över att ha härbärgerat allt från knattelag till Sveriges allra största stjärnor under så lång tid. Vårt bidrag till svensk idrott är sköna hotellsängar, ekologisk frukost, snabb surf och dygnet-runt-öppen shop. Välkommen att ladda upp på Scandic Örnsköldsvik! Scandic Örnsköldsvik ligger nära Skyttis spårområde och bara ett stenkast bort från E4:an. Vi erbjuder stor och gratis parkering.