Boende

Det finns flera fina boenden i varierande standard och prisklass att välja på i Örnsköldsvik. Scandic Hotels erbjuder rabbater i sambane med Höga Kusten Ski Tour.

För anhöriga och publik går det bra att använda följande bokningskod som ger 15% rabatt på det dagsaktuella priset.

Bokningskoden är giltig och aktiv i mån av plats och tillgänglighet och är bokningsbar fram till 14 dagar innan ankomstdatum.

PRO15SE

Bokningskoden används i samband av bokning via vår hemsida – Klicka här för bokning!

För de som önskar att boka som grupp dvs, minst 10 rum eller 15 personer så hör de av sig till sport.sweden@sandichotela.com och uppger hotell och datum de önskar boka. 

I samband med sin gruppförfrågan så önskar vi svar på följande:

Antal personer, Antal önskade rum samt vilka rumskategorier, Lagnamn samt Kontaktperson inkl telefonnummer. 

Då ser vi över tillgänglighet och bästa pris vi har möjlighet att erbjuda. 

För klubbar eller större sällskap som önskar boende på hårt golv, kontakta Anna Mannelqvist på anna.mannelqvist@varby.nu eller 070-661 51 92.

I många år har vi servat spelare, tränare och supportrar inom svensk idrott. Vi är stolta över att ha härbärgerat allt från knattelag till Sveriges allra största stjärnor under så lång tid. Vårt bidrag till svensk idrott är sköna hotellsängar, ekologisk frukost, snabb surf och dygnet-runt-öppen shop. Välkommen att ladda upp på Scandic Örnsköldsvik! Scandic Örnsköldsvik ligger nära Skyttis spårområde och bara ett stenkast bort från E4:an. Vi erbjuder stor och gratis parkering.